İnstagram
Telegram
Telefon
WhatsApp

PESTİL SARMASI KADAYIFLI

PESTİL SARMASI KADAYIFLI

Fındığın Başkenti Giresun’un en kaliteli fındıkları ile Atilla TİRYAKİOĞLU tarafından üretilen muhteşem lezzetteki dut pestilinin sıcak kaynaşmasıdır. Doğallığı, yumuşaklığı ve nefis aromasıyla güvenle tüketebileceğiniz bir lezzettir. En mutlu anlarınızı süsleyen tatlı bir ikram, gururla sunabileceğiniz anlamlı bir hediyedir. Hindistan cevizli ve kadayıflı çeşitleri mevcuttur.
  • Ürün Kodu : PS0002
  • Etiketler :
  • Açıklama
  • Sipariş Formu

PESTİL SARMASI:

Fındığın Başkenti Giresun’un en kaliteli fındıkları ile Atilla TİRYAKİOĞLU tarafından üretilen muhteşem lezzetteki dut pestilinin sıcak kaynaşmasıdır. Doğallığı, yumuşaklığı ve nefis aromasıyla güvenle tüketebileceğiniz bir lezzettir. En mutlu anlarınızı süsleyen tatlı bir ikram, gururla sunabileceğiniz anlamlı bir hediyedir. Hindistan cevizli ve kadayıflı çeşitleri mevcuttur.

Pestil Sarması Nasıl Yapılır;

Serildiği çadırdan çıkartılan sade pestil, yumuşaklığını kaybetmemesi için ayrıca kurutma işlemine tabi tutulmadan belirli boyutlarda düzgünce kesilir, arasına Giresun yöresinin en kaliteli fındıklarından hazırlanmış bol fındık ezmesi konularak yuvarlak kalem şeklinde sarılır. Üzerine öğütülmüş Hindistan cevizi veya kızartılmış ince kadayıf serpilerek yenilmeye hazır hale getirilir.

Pestil Sarmasının Faydaları;

Yüksek besin değerlerine sahip dut meyvesi, doğal çiçek balı ve taze süt gibi malzemeler kullanılarak üretilen pestil ile yüksek kalitedeki fındığın bileşimiyle üretildiğinden, besleyici özelliği tartışılmazdır. Herhangi bir koruyucu, tatlandırıcı ve renklendirici ilavesi bulunmadığı için güvenle tüketilebilecek doğal bir tatlıdır. Dut meyvesinin ihtiva ettiği vitamin ve mineraller ile fındığın zengin besin değerleri sentezlendiği için ortaya sağlıklı bir lezzet çıkmaktadır. Yüksek oranda enerjiye ihtiyaç duyan gençlerin bu ihtiyacını karşılamakta, çocukların kas ve kemik gelişimine katkıda bulunmakta oldukça etkindir. Günümüzde kullanımı yaygınlaşan zararlı atıştırmalıklarının yerini tutan, sağlıklı beslenmeye önemli katkı sağlayan, doyurucu ve enerji deposu bir üründür.

Pestil Sarması Nasıl Saklanır;

Yumuşak olmasını sağlamak için ilave kurutma işlemine tabi tutulmayan pestil ile fındık ezmesi kullanılarak üretildiğinden, soğutucu veya dondurucu cihazlarda muhafaza edilmemelidir. Aksi takdirde kısa sürede sertleşerek yenilmesi zorlaşacak ve lezzet kaybı yaşanacaktır. Serin ve kuru yerde üzeri kapatılarak muhafaza edilmelidir. Her ne kadar (1 yıl) süreyle saklanabilir olsa da, fındık ile pestilin kendine has aroması ve kokusu kaybolmadan takriben 15-20 günlük bir süre içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Ürüne kimliğini kazandıran fındığın yüksek oranda yağ ihtiva etmesi sebebiyle, belirtilen ideal sürenin aşımı halinde koku ve tat değişimleri yaşanabilmektedir. Ürünün muhafazasında naylon ve plastikten uzak durulması tavsiye edilir.     

Sipariş Formu

Sipariş Sözleşmesi

Sipariş Sözleşmesi

1) Banka Havalesi veya EFT (Elektronik Fon Transferi) yaparak
Akbank, Finasbank, Garanti Bankası, T.İş Bankası ve Yapı Kredi bankası hesaplarımızdan (TL) herhangi birine yapabilirsiniz


2) Sitemiz üzerinden kredi kartlarınız ile
Her türlü kredi kartınıza online tek ödeme ya da Akbankdan  online taksit imkânlarımızdan yararlanabilirsiniz. Online ödemelerinizde siparişiniz sonunda kredi kartınızdan tutar çekim işlemi gerçekleşecektir. Muhtemel sipariş iptali veya stok sorunları nedeniyle sipariş iptallerinde kredi kartınıza para iadesi 3 iş günü içerisinde yapılacaktır.


3) Sipariş Bedeli İadesi 
Siparişlerinizin olası sebeplerle iptali durumunda; XXXXXX Limited Şirketi üç iş günü içerisinde ürün bedelini hesabınıza ve/veya kredi kartınıza iade eder. Ancak, banka hesap bilgilerinizi ve/veya kredi kartı bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak şirketimiz finans yetkililerine bildirmeniz gerekmektedir. 


4) Teslimat 
Sipariş etmiş olduğunuz ürünleri aynı gün kargoya teslim etmeye gayret ediyoruz. Temini zaman alan ürünler için kargo teslim süresi ürün detayında belirtildiği gibi 3 iş günüdür. Gecikmesi muhtemel teslimat durumunda size bilgi verilecektir. 
Ürün teslimatının aksamadan gerçekleştirilebilmesi için lütfen gün içinde bulunduğunuz yerin adresini teslimat adresi olarak bildiriniz. 
Talepleriniz sipariş sonunda belirlemiş olduğunuz teslimat tipine göre hazırlanmak üzere işleme alınacaktır. İstanbul merkezli şirketimizden ürünler XXXXXXXX kargo firmasıyla gönderilecektir. Siparişleriniz onaylandıktan sonra en geç 2 (iki) iş günü sonunda Kargo firmasına teslim edilir. 
Müşteri temsilcimize danışarak değişik teslimat şartları konusunda görüşebilirsiniz. Ayrıca kargo teslimatları sadece Türkiye için geçerlidir


5) Ödeme Takibi 
Söz konusu sistem herhangi bir sorun nedeni ile işlemi gerçekleştiremiyorsa ödeme sayfası sonucunda ziyaretçimiz bu durumdan haberdar edilmektedir. 
Belirtilen adreste herhangi bir hata durumunda teslimatı gerçekleşemeyen sipariş ile ilgili olarak siparişi veren ile bağlantı kurulmaktadır.
Ziyaretçimiz tarafından belirtilen e-posta adresinin geçerliliği siparişin aktarılmasını takiben gönderilen otomatik e-posta ile teyit edilmektedir. 
Teslimatın gerçekleşmesi konusunda müşteri kadar kredi kartı sistemini kullandığımız bankaya karşı da sorumluluğumuz söz konusudur. 
 
 Lütfen dikkat ediniz!
Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri, teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar olduğunu düşünüyorsanız kargo firmasına tutanak tutturularak ürünü teslim almayınız. 
Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiği kabul edilmektedir. 
Ürün hasarlı ise: Hazırlamış olduğunuz tutanağı en kısa zamanda 0212 XXXXXXX numaralı fax’a gönderin ve durumu XXXXXXXX@XXXX.com mail adresine bildiriniz. 
Bu işlemleri gerçekleştirdiğiniz takdirde paketinizle ilgili çalışmalara başlayarak, en kısa zamanda teslimatın tekrarlanmasını sağlayacağız.
Bu e-posta içinde ürünü neden iade etmek istediğinizi kısaca açıklarsanız ürün ile ilgili çalışmalarımızda bize yardımcı olmuş olursunuz.